Choose your language:     
Netten


NIEUW: Biogas Netten
Biogas is een mengsel van hoofdzakelijk methaan en koolstofdioxide dat ontstaat door anaerobe (zonder zuurstof) vergisting. Groen gas wordt geproduceerd door opwerking van biogas tot aardgaskwaliteit.

Een biogas tank heeft een behoorlijke oppervlakte en om veilig te kunnen werken worden er over de tanks grote netten gespannen, zodat ongelukken tot een minimum beperkt worden. Nettenfabriek de Noordzee is toonaangevend met deze speciale netten. In elke maat en maaswijdte uiteraard.


Bouwnetten
Netten die bescherming bieden aan mensen die op steigers werken. Maar ook als vangnet onder projecten of trappenhuizen in stadions. Voor extra veiligheid.Dierentuin
In Ouwehands dierenpark (en ook in andere dierentuinen) hangen veel netten van Nettenfabriek de Noordzee. Over kooien, in de jungle en in de apen verblijven. Ze houden vogels buiten en de dieren die er horen binnen. Maar ook de apen klauteren en klimmen natuurlijk in klimnetten van Nettenfabriek de Noordzee.


Fruitnetten
Telers hangen deze netten over hun fruitbomen en soms zelfs over hun hele boomgaard. Zodat de oogst niet word opgegeten door vogels. Het zijn enorme netten, stevig, bestand tegen weer en wind.


Klimrekken
Voor speeltuinen maakt Nettenfabriek de Noordzee de mooiste klimnetten en andere speelzaken. Maar ook in veel dierentuinen zijn bijvoorbeeld apen blij met onze netten. Zodat ze lekker ongestoord in de zon kunnen liggen of er in kunnen klimmen en klauteren.


Sportnetten
Natuurlijk netten voor in een gewoon goal, voor voetbal, handbal of waterpolo. Maar ook tennisnetten, volleybalnetten of kleine pingpong netjes. En hekken die voor bijvoorbeeld baseball achter de plaat worden gezet als ballenvanger. Voor iedere sport waar netten voor nodig zijn, maakt nettenfabriek de Noordzee de juiste netten.


Veel meer soorten netten
Schepnetten, mosselnetten en biogas netten om de biogas tanks af te dekken zodat er niemand in valt. Visnetten uiteraard in elke lengte en met verschillende maaswijdte. Vangnetten, blikvangers, steigernetten, sportnetten of waar u ook netten voor zoekt. Nettenfabriek de Noordzee levert. Op tijd en op maat.